Vertrek zondag tijdig naar Club Brugge-Lokeren

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 27 reacties
Vertrek zondag tijdig naar Club Brugge-Lokeren
Foto: © SC

Club Brugge waarschuwt zijn fans voor mogelijke verkeersproblemen op zondag. Club neemt het dan om 18u op tegen Sporting Lokeren, maar wegenwerken en een loopwedstrijd zullen de toestroom naar het stadion bemoeilijken.

Boosdoeners zijn de werken aan de wissle van de E40 en de E403 en de loopwedstrijd Dwars Door Brugge. Club raadt aan om vroeg naar het stadion af te zakken. Er zal een optreden voorzien zijn op het play-offplein dat al om 16u30 de deuren opent.

"Op alle parallelwegen en lussen van de verkeerswisselaar E40/E403 wordt de toplaag in asfalt heraangelegd. De werken starten op vrijdag en duren tot dinsdag. Er wordt zowel overdag als 's nachts gewerkt, ook op zondag. Alle parallelwegen en lussen zullen afgesloten zijn voor het verkeer gedurende de werken", zo staat te lezen in het persbericht.

"De omleidingen worden voorzien via de omliggende verkeerscomplexen, namelijk de op- en afrit nr 7 Loppem en de rotonde N31 Expresweg/N397 Koning Albert I-laan. Alle doorgaande bewegingen (Brugge <-> Kortrijk, Oostende <-> Brussel) blijven gegarandeerd."

"Om 15 uur wordt zondagmiddag het startschot gegeven voor Dwars Door Brugge. Mensen die vanuit centrum Brugge of uit de kuststreek naar het Jan Breydelstadion komen, houden best rekening met wat extra verkeersdrukte."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties