Reactie Vossen: "Doen weer helemaal mee"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties
Vossen: "Doen weer helemaal mee"
Foto: © SC

Racing Genk won deze avond met zware 0-4 cijfers op bezoek bij Zulte Waregem. De Limburgers kwamen al snel 0-2 op voorsprong waarna het wat makkelijker voetballen werd. Dat is ook de mening van Jelle Vossen.

Sander De Graeve in Waregem

"Na die 0-2 werd het inderdaad wat makkelijker, maar we hebben dat ook zelf afgedwongen. We startten erg agressief en dwongen Zulte Waregem in de fout. Er zat echt veel meer pit in dan de voorbije weken." Genk kwam uit een 1 op 9. "We wisten dat he nog kon keren, dat gebeurde al zo veel in deze play-off I. Nu winnen we met 0-4 op Zulte Waregem en doen we opnieuw helemaal mee."

Genk kon na de snelle goals de wedstrijd controleren en kwam er af en toe goed uit. "De momenten dat we echt voetbalden, waren we gevaarlijk. Die lange ballen, daar moeten we echt eens mee ophouden." De kapitein van Genk moest wel vroeger naar de kant. "Ik had wat krampen na een kopbal. Ik wou echt geen risico nemen."

Nu zet Vossen de focus met plezier op de bekerfinale van donderdag. "Eindelijk mogen we over die bekerfinale praten. Je weet al zo lang dat je erin zit, en dan mag je het er de hele tijd niet over hebben. We kijken er erg naar uit, zeker als je ziet hoeveel volk er van Genk mee afreist. Het zal alleszins niet makkelijk worden tegen Cercle. Die ploeg zit nu ook in een goede flow."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties