Van Borm: "Gaven cadeautjes weg"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 1 reacties
Van Borm: "Gaven cadeautjes weg"
Foto: © SC

KMSK Deinze zal ook volgend seizoen in derde klasse A aantreden. In de eerste ronde van de eindronde om promotie bleek Racing Mechelen te sterk.

Racing Mechelen had de heenwedstrijd met 2-1 gewonnen. Het 1-1-gelijkspel in Deinze was dus voldoende voor de groenhemden om door te gaan naar de volgende ronde. Deinze blijft echter met een kater achter en mag het ook volgend seizoen nog eens proberen in derde klasse A.

“We gaven in beide duels cadeautjes weg die ons de das hebben omgedaan”, vertelt Yves Van Borm in Het Nieuwsblad. “In de heenwedstrijd lieten we ons verrassen op twee stilstaande fases. Afgelopen zondag ging onze doelman dan weer niet vrijuit op het tegendoelpunt. Maar het is de verdienste van mijn spelers dat ze tot het einde zijn blijven knokken. Jammer genoeg was het niet voldoende om verlengingen uit de brand te slepen.”

“Racing Mechelen beschikt echter over meer kwaliteit dan Deinze”, besluit de oefenmeester. “Maar we hebben het hen over twee wedstrijden toch moeilijk gemaakt. Al vond ik het niet kunnen dat onze tegenstander ons afschilderde als een degradatiekandidaat die de eindronde niet verdient. Maar ik denk dat we uitgeschakeld zijn door een neo-tweedeklasser.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties