Rednic: "Laatste kans op Europa grijpen"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 18 reacties
Rednic: "Laatste kans op Europa grijpen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Vanavond trekt Standard richting Gent om een gooi te doen naar het laatste Europa League-ticket. "Als we slagen hebben we dit seizoen goed gewerkt", aldus Mircea Rednic.

Standard is de laatste eersteklasser die KAA Gent mag bekampen in het Jules Ottenstadion. De troepen van Mircea Rednic willen het Oost-Vlaams afscheidsfeestje maar al te graag verbrodden.

“We gaan ons spel zeker niet veranderen”, vertelt de Standard-coach in Het Nieuwsblad. “Gent zit momenteel boordevol vertrouwen, maar we willen onze laatste kans op een Europees ticket grijpen. Als we slagen hebben we dit seizoen goed gewerkt. In het andere geval mag je gerust spreken van een mislukking.”

Toch weigert de Roemeen te spreken over druk. “De druk is zeker niet groter bij ons. Gent heeft bovendien net geïnvesteerd in een nieuw stadion. Het is voor hen dus ook heel belangrijk om Europees voetbal te spelen.”

De voorbije dagen gonsde het van de geruchten rond een vertrek van Rednic. Ook voorzitter Roland Duchâtelet liet optekenen dat de toekomst van de Roemeen afhangt van het behalen van Europees voetbal. “Ik heb met het clubbestuur afgesproken niet over de toekomst te praten tijdens de play-offs”, besluit Rednic. “Het was als een cadeau voor mij om trainer te worden van Standard en nu wil ik de fans iets teruggeven. Of ik zin heb om te blijven? Wie wil er nu geen trainer zijn van Standard?”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties