Defour: "Ik ben niet de nieuwe Moutinho"

Fabian Morren
| 20 reacties
Defour: "Ik ben niet de nieuwe Moutinho"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Steven Defour gaf al aan dat hij een vaste basisstek wil bij Porto volgend seizoen. Met het vertrek van Joao Moutinho lijken zijn speelkansen ook te groeien. "Maar ik ben niet de nieuwe Moutinho", waarschuwt de Rode Duivel.

Defour kon op wel behoorlijk wat speelminuten rekenen, maar wil toch nu graag basisspeler worden. "Toegegeven: ik hoop dat ik volgend seizoen maar op één of twee posities uitgespeeld zal worden", zegt de middenvelder, die op meerdere posities werd uitgespeeld de voorbije jaren. "Graag op een meer offensieve positie."

Door het vertrek van Joao Moutinho naar Monaco komt er ruimte vrij op het Portugese middenveld. "Ik wil niet dat iedereen denkt dat ik de 'nieuwe' Moutinho ben. Dat zal ik niet worden", benadrukt Defour.

De grootste teleurstelling uit zijn carrière noemt Defour de uitschakeling in de Champions League tegen Malaga. "Dat deed pijn. Ik ben er zeker van dat wij gewoonweg beter waren dan Malaga. We hadden ver kunnen geraken in die Champions League...", zucht hij in de Portugese krant O Jogo.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Primeira Liga

Nieuwste reacties