Dhondt: "Meteen Europa in met Monaco"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 4 reacties
Dhondt: "Meteen Europa in met Monaco"
Foto: © SC

Het is AS Monaco menens. De club is van plan om meteen een woordje mee te spreken in de Ligue 1 en deed daarvoor al de nodige investeringen.

Met Joao Moutinho, James Rodriguez en Ricardo Carvalho haalde de Monegaske club al drie serieuze versterkingen in huis met het oog op het eerste seizoen op het hoogste niveau. De transferhonger van de promovendus is echter nog niet gestild, zo geeft algemeen directeur Filips Dhondt aan in Het Nieuwsblad.

Monaco is van plan om zich meteen te tonen op het hoogste niveau. “We willen een vooraanstaande rol spelen in de Ligue 1 en we willen meteen Europa in”, klinkt het ambitieus bij Dhondt. “Op termijn willen we verbazen, maar we beseffen dat dit een project van lange adem is. Het zal dan ook een aantal jaar in beslag nemen.”

Monaco aast nog op enkele spelers, maar welke wil de algemeen directeur niet gezegd hebben. “We hebben al een degelijke kern, dus een volledig nieuw elftal gaan we niet kopen. Maar wel vier of vijf, misschien zes nieuwe spelers. We doen gerichte aankopen, zo mag er achteraan wel nog wat bij”, aldus de voormalige manager van Club Brugge en Zulte Waregem.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties