Real heropent jacht op Bale

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 19 reacties
Real heropent jacht op Bale
Foto: © SC

Real Madrid wil de jacht op Gareth Bale nieuw leven inblazen. Volgens de zaakwaarnemer van de flankaanvaller is Bale bereid om te luisteren naar wat de hoofdstedelingen te zeggen hebben.

De naam van de Welshman wordt al enkele maanden genoemd in de wandelgangen van Santiago Bernabeu. Toch leek het er de laatste tijd sterk op dat Bale ook volgend seizoen gewoon bij Tottenham zal voetballen. Maar door de komst van Neymar naar Barcelona zou Real de jacht op het Londense goudhaantje nieuw leven willen inblazen.

“Als Real Madrid geïnteresseerd is in Bale, is dat een grote eer en zullen we luisteren naar het aanbod”, aldus zaakwaarnemer Jonathan Barnett in diverse Spaanse media. “Maar hij heeft wel nog een contract van drie seizoenen bij Tottenham.”

The Spurs willen Bale een weeksalaris van een slordige 150.000 euro aanbieden voor een verlenging van de verbintenis. “Momenteel mogen we niet zomaar met een andere club gaan praten”, gaf Barnett nog mee. “Ik heb dus ook geen weet van concrete interesse.”

Barça betaalde, voor de neus van Real nota bene, vijftig miljoen euro voor Neymar. “Bale is meer waard dan de Braziliaan. Hij heeft zichzelf al bewezen in één van de grootste competities ter wereld.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties