Reactie Vertonghen: "We kunnen op elk moment scoren"

Fabian Morren
| 3 reacties
Vertonghen: "We kunnen op elk moment scoren"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Ook bij Jan Vertonghen was de vreugde groot na de zege tegen Servië. "Of het nog kan mislopen? Natuurlijk kan dat nog", blijft de verdediger realistisch.

Wat een sfeer in het Koning Boudewijnstadion! Ook Jan Vertonghen merkte het op. "We hebben de vorige wedstrijden al gezien tot wat onze supporters in staat zijn. Na de wedstrijd was de ambiance heel uitgelaten. Dat kwam vooral ook door het resultaat van Kroatië. Of het nog kan mislopen? Natuurlijk wel. We moeten nog naar Kroatië. We hebben nog Schotland en spelen nog tegen Wales."

"Dit is de sterkste ploeg waarin ik ooit heb gespeeld. We doen het ook heel goed. De Belgische supporters zijn niet verwend in de laatste tien jaar. Dus men vindt het kleinste ding leuk. Dit is natuurlijk geen klein ding. Als deze ploeg tegen Tottenham zou spelen, zou het voor de Spurs een heel moeilijke wedstrijd zijn. We hebben individueel heel veel talent. Ik hoop echt dat we het halen, want dat zou echt fantastisch zijn", aldus Vertonghen.

Over de wedstrijd is Vertonghen minder tevreden. "We speelden niet onze beste match. We kwamen een paar keer goed weg, vooral met die bal op de lijn die Toby weghaalt. Maar de kracht van deze ploeg is dat ze op elk moment kan scoren." (FM)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties