Jeugdtrainers Zulte Waregem hielden trainersdag

Jeugdtrainers Zulte Waregem hielden trainersdag
Foto: © SC

Zaterdag kwamen alle jeugdtrainers van Zulte Waregem samen in de gebouwen van school Groenhove Waregem voor de jaarlijkse trainersdag van de club. Dat laat Essevee weten via haar website.

Een van de pijlers die Zulte Waregem hoog in het vandaal draagt is de jeugd. Daardoor heeft de fusieclub ondertussen een heleboel jeugdploegen, die allemaal intensief worden begeleid door een grote trainerstaff.

“Op de jaarlijkse trainersdag komen we samen met alle coaches van de Essevee-Jeugdacademie. De Jeugdacademie is zo’n 80 jeugdtrainers sterk. Ze krijgen tips, raad en richtlijnen mee voor het volgende seizoen in verschillende sessies. We gaan volgend seizoen van start met een 26-tal jeugdploegen, dus zijn duidelijke afspraken noodzakelijk", legt Eddy Cordier uit.

De technisch directeur van de jeugdacademie kijkt ook al uit naar de infosessies met spelers en hun ouders: "Komend weekend vinden onze infosessies voor onze jeugdspelers –en ouders plaats. Ook zij worden uitgebreid gebrieft over wat er komend seizoen allemaal op het programma staat en wat de doelstellingen voor onze jeugdspelers zijn.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties