Ook Marco van Basten heeft geen trek in Frans avontuur

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 5 reacties
Ook Marco van Basten heeft geen trek in Frans avontuur
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Ook Marco van Basten heeft Paris Saint-Germain de deur gewezen. De Nederlander wil zijn contract bij sc Heerenveen respecteren. Het lijstje met potentiële trainers van de hoofdstedelingen lijkt stilaan uitgeput.

Carlo Ancelotti leidde Paris Saint-Germain afgelopen seizoen naar succes in de Ligue 1. Ook in de Champions League moest FC Barcelona alles uit de kast halen om de Parijzenaren een halt toe te roepen. De zoektocht naar een nieuwe goeroe loopt in de Franse hoofdstad echte niet van een leien dakje.

De Italiaan zal hoogstwaarschijnlijk de plaats van José Mourinho innemen op Santiago Bernabeu. Dus moet PSG op zoek naar een nieuwe oefenmeester. In eerste instantie werd Fabio Capello gepolst, maar de Italiaan heeft geen zin in een verhuis naar Frankrijk.

Dan maar zoeken in Nederland, moet de Parijse clubleiding gedacht hebben. Maar achtereenvolgens Guus Hiddink en Frank Rijkaard weigerden een overeenkomst te tekenen. Eerstgenoemde is momenteel werkzaam bij het Russische Anzhi en wil enkel weg om ergens als bondscoach aan de slag te gaan. Rijkaard houdt dan weer een sabbatjaar.

En ook de derde Nederlandse optie van PSG is een miskleun. Marco van Basten stuurde de rijke club wandelen. Dat schrijft Het Nieuwsblad. De oud-international van Oranje heeft nog een contract tot 2014 bij sc Heerenveen en wil dat respecteren.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties