Paulinho vraagt bedenktijd

Paulinho vraagt bedenktijd
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Eerder raakte al bekend dat de zaakwaarnemers van de Braziliaan Paulinho in Londen werden gesignaleerd. Nu is er ook op clubniveau zo goed als zeker een akkoord tussen Tottenham en Corinthians, maar de Braziliaan zelf heeft om bedenktijd gevraagd.

De 24-jarige Paulinho speelt sinds 2010 voor Corinthians. Hij groeide er onmiddellijk uit tot vaste waarde en speelde al bijna honderd competitiewedstrijden voor de club waarmee hij afgelopen seizoen de Copa Libertadores en het Wereldkampioenschap voor clubs won.

Zo speelde hij zich in de kijker van diverse clubs, waarbij Tottenham Hotspur de grote kandidaat lijkt. The Spurs gaven eerder al aan tot 20 miljoen euro te willen bieden en bereikten al een akkoord met Corinthians.

Na de wedstrijd van Brazilië tegen Italië op de Confederations Cup vroeg de speler zelf echter om wat extra bedenktijd: "Ik ga eerst rustig overleggen met mijn familie voor ik een beslissing neem. Dat zal pas na de Confederations Cup zijn, omdat je zoiets niet kan combineren."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties