Pedersen: "Mechelen of Gent? Gevoel zal beslissen"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 42 reacties
Pedersen: "Mechelen of Gent? Gevoel zal beslissen"
Foto: © SC

Nicklas Pedersen heeft nog een knoop te ontwarren. De Deense aanvaller kiest de komende dagen voor KV Mechelen of KAA Gent. "Vooral mijn gevoel zal de doorslag geven. Ik voetbal niet enkel voor het geld."

De Buffalo’s willen Pedersen graag weghalen Achter De Kazerna. De aanvaller maakte vorig seizoen bij momenten indruk. De blessuregevoelige Deen deed de touwen twaalf keer trillen en groeide uit tot de lieveling van het rood-gele publiek.

Gent wil een eventueel vertrek van Ilombé Mboyo opvangen met de ex-aanvaller van FC Groningen. Om een verhuis te vermijden wil ook Malinois, ondanks het contract dat nog twee jaar loopt, een inspanning doen om de aanvaller in Antwerpen te houden. “Het was een goed gesprek”, vertelt de 11-voudig Deens international in Gazet van Antwerpen. “Ik wil mijn beslissing in de komende dagen al nemen, maar ga ook eens luisteren naar het voorstel van Gent.”

In de Ghelamco Arena kan Pedersen zich wellicht sportief en financieel verbeteren. “Het geld speelt altijd wel ergens een rol, maar vooral mijn gevoel zal de doorslag geven. Ik presteer slecht als ik niet goed in mijn vel zit. En bij Mechelen voel ik me heel goed.”

“Ook de club moet er beter van worden als ik voor Gent zou kiezen”, besluit Pedersen. “Misschien wil Malinois wel dat ik vertrek als ze het voorstel horen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties