Zulte Waregem trekt vanavond naar Deinze

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Zulte Waregem trekt vanavond naar Deinze
Foto: © SC

Ook Zulte Waregem trapt vanavond de voorbereiding op het seizoen echt op gang. De vice-kampioen maakt daarvoor de verplaatsing naar de buren uit Deinze.

Aan de Gaverbeek zijn de trainingen al een dikke week aan de gang. Maar voor de eerste wedstrijd moeten de fans nog tot vanavond op hun honger zitten. De troepen van Francky Duren geven om negentien uur in het Burgemeester Van de Wielestadion KMSK Deinze partij.

Voor nieuwkomers Salvatore Crimi, Frédéric Duplus, Danilo Sarkic en Ilias Maatoug wordt de wedstrijd het debuut in de clubkleuren van Essevee. Bryan Verboom, Bruno Godeau en Olafur Skulason, die door interlandverplichtingen de trainingen pas hebben hervat, zullen er wellicht niet bij zijn. Jens Naessens keert met deze wedstrijd terug naar de bakermat. De aanvaller, geboren en getogen in Deinze, genoot er immers deels zijn jeugdopleiding.

Ook de beleving rond de wedstrijd zal wellicht extra speciaal worden. In het verleden waren de banden tussen de fans van KMSK Deinze en het toenmalige SV Waregem niet altijd even goed. Maar tijdens de oefenpot is het een ideaal moment om de vredespijp te roken. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties