Transfergeruchten van de dag

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 50 reacties
Transfergeruchten van de dag
Foto: © SC

Tijdens deze tijd van het jaar zijn transfergeruchten schering en inslag. Daarom dat wij dagelijks alle geruchten op een rijtje zetten. Ook vandaag worden weer grote namen gelinkt aan andere teams.

De mercato trekt zich stilaan op gang. Hoe zit het vandaag met de transfergeruchten? Vallen er in de loop van de dag toptransfers uit de bus of wordt het eerder een mager beestje? Een overzicht:

Marouane Fellaini staat dicht bij een overgang naar Arsenal. De Rode Duivel mag voor een slordige 28 miljoen euro Goodison Park verlaten. Enig probleem: de exhuberante looneisen van de voormalige middenvelder van Standard. Lees HIER alvast meer.

Igor De Camargo zou zijn carrière dan weer nieuw leven inblazen op Sclessin. De Belg met Braziliaanse roots droomt nog steeds van een selectie voor het WK in zijn geboorteland, maar geraakte in de Bundesliga op een dwaalspoor. Het volledige verhaal? Klik HIER.

John van den Brom wil koste wat kost Jonathan Dos Santos naar Brussel halen als vervanger voor Lucas Biglia. De Mexicaat staat echter ook op het verlanglijstje van Celta de Vigo en Fiorentina. Vooral Celta-coach Luis Enrique lijkt het pleit te winnen. HIER kan je het artikel nog eens nalezen.

Ook Dieumerci Mbokani sloeg de poort van het Astridpark achter zich dicht. Als vervanger heeft paars-wit Ilombé Mboyo op het oog. De aanvoerder van KAA Gent meldde zich gisteren alvast ziek bij de Buffalo's. Of zouden de miljoenen van Hull City er voor iets tussen zitten. Meer weten? KLIKKEN!

Ondertussen is Simon Mignolet ook officieel speler van Liverpool FC. De Rode Duivel moet er op Anfield Road de concurrentie aangaan met Pepe Reina. Of toch niet? Volgens de Spaanse pers zou FC Barcelona een extra inspanning willen doen om het jeugdproduct terug naar Camp Nou te halen.

Ook opmerkelijk nieuws in Frankrijk, meerbepaald in Parijs. Volgens de Engelse pers wil Paris Saint-Germain een Chelsea'ke doen met Laurent Blanc. Laatstgenoemde zou een jaartje ad interim werken als oefenmeester van de landskampioen. Het clubbestuur wil Arsène Wenger immers overtuigen om volgend seizoen Londen in te ruilen voor Parijs.

Marvin Esor leek op weg naar Bergen, maar de medische keuring van gooide roet in het eten. Lees er HIER meer over.

Michaël Clepkens lijkt op weg naar Lierse. De doelman traint sinds deze namiddag mee met de troepen van Stanley Menzo. Lees het volledige artikel HIER.

Lierse haalde met Jimmy De Jonghe alvast een nieuwe aanwinst binnen. Lees er HIER meer over.

Milan Jovanovic zou op weg zijn naar China. HIER lees je het volledige verhaal.

Malaga en Atlético Madrid zouden Bojan Krkic, nog steeds eigendom van Barcelona, komend seizoen willen huren.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties