"Lokomotiv Moskou in pole-position om strijd Chadli"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 32 reacties
"Lokomotiv Moskou in pole-position om strijd Chadli"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De toekomst van Nacer Chadli ligt niet langer in Enschede. Maar waar dan wel? Volgens de laatste berichten zou nu Lokomotiv Moskou in pole-position liggen om de Rode Duivel binnen te halen.

Chadli is de laatste tijd uitgegroeid tot transferwild. Onder andere Ajax, Juventus en Shakhtar Donetsk vochten de voorbije weken om de handtekening van de 11-voudig Rode Duivel. Toch lijkt de virtuele winnaar momenteel uit Rusland te komen.

Volgens Het Nieuwsblad ligt Lokomotiv Moskou immers op kop om de Belg met Marokkaanse roots weg te halen bij FC Twente. “Lokomotiv deed een zeer mooi financieel bod, maar Nacer wil de interesse uit Engeland en Italië nog eventjes afwachten”, vertelt zaakwaarnemer Daniël Evrard.

Nochtans heeft Rusland de kwalijke reputatie een kil land te zijn. Dat weerlegt de makelaar echter zonder verpinken. “De Russische competitie haalt een topniveau. Bovendien is Moskou een wereldstad en heeft Nacer geen problemen er te gaan wonen.”

Het verhaal bij Twente lijkt alvast geschreven voor de 23-jarige flankaanvaller. De Tukkers begonnen afgelopen woensdag de trainingen, maar Chadli was in geen velden of wegen te bespeuren. “Nacer krijgt enkele dagen extra vakantie”, besluit Evrard. “Hij had na de competitie immers nog interlandverplichtingen met België.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties