Westerlo wint bij KFC Houtvenne

Sander De Graeve

KVC Westerlo heeft zijn oefencampagne afgetrapt met een overwinning. Op het veld van KFC Houtvenne ging de ploeg met 1-2 winnen. Beide goals werden gescoord door nieuwkomer Leandro Trossard.

Al bij de rust stond de 1-2 eindstand op het bord. Tussen de beide goals van Trossard kon ex-Westerlo-speler Glenn Van Asten de bal voorbij de Poolse tester Sebastien Kosiorowski. Zo behaalde Westerlo een nipte zege om de oefencampagne te starten.

Opstelling 1e helft : Kosiorowski, Minne, Schuermans, Vanthournout, Trenson, Molenberghs, Geudens, Wilmet, Vervoort, Ruiz, Trossard

Opstelling 2e helft : Van Langendonck, Rommens, Maertens, Rentmeister, Vandenbergh Jan, Paulussen, Cools, Van den Buijs, Janssens, Van Belle, Vandenbergh Kevin

De volgende oefengalop van Westerlo is de wedstrijd tegen Waasland-Beveren op 3 juli.