Wie wordt de nieuwe patron op Sclessin?

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 128 reacties
Wie wordt de nieuwe patron op Sclessin?
Foto: © SC

Volg Standard nu via WhatsApp!

Nu de rol van Roland Duchâtelet lijkt uitgespeeld, is men in Luik volop op zoek naar een kandidaat-overnemer. De voorzitter van FC Metz werd al genoemd als nieuwe preses.

De supportersprotesten in de Vurige Stede misten hun effect niet. Roland Duchâtelet besefte, na veel vijven en zessen, dat zijn rol in Luik is uitgespeeld en kondigde zijn vertrek aan. Ondertussen zijn Jean-Claude Marcourt, vice-voorzitter van de Franse gemeenschap, en Luiks burgemeester Willy Demeyer belast met de taak om een overnemer te vinden.

Volgens Het Nieuwsblad liet Bernard Serin al weten geïnteresseerd te zijn in de Rouches. De voorzitter van de Franse tweedeklaser FC Metz toonde in het verleden al belangstelling voor de club. Maar er zijn meerdere kapers op de kust. Ook de namen van Jean-Yves Reginster en François Fornieri worden gefluisterd in de Luikse wandelgangen. Eerstgenoemde was bovendien nog voorzitter van Standard Fémina.

"Een rondje namen noemen heeft nu geen zin", vertelt een geïrriteerde Louis Smal van La Famille des Rouches. "Ik vind het beneden alle peil. Het is niet verstandig om op de zaken vooruit te lopen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties