Ambitieus Aalst wil opvallen in tweede klasse

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 7 reacties
Ambitieus Aalst wil opvallen in tweede klasse
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Chris Janssens staat met Eendracht Aalst voor een mooie uitdaging. Tijdens de voorbereiding kiest de oefenmeester dan ook niet voor hapjes. "Ik wil klaar zijn voor de competitiestart."

De Ajuinen willen dit seizoen hoge ogen gooien in de Belgacom League. Promotie lijkt misschien iets te hoog gegrepen voor Eendracht Aalst, maar met een bijrol is men in Oost-Vlaanderen  niet tevreden.

Ondertussen kiest Chris Janssens de moeilijkst te bewandelen weg in de voorbereiding. De withemden wonnen ondertussen van Bergen met 2-1, hielden vice-kampioen Zulte Waregem in bedwang (1-1) en ook tegen Willem II werd 1-1 gelijkgespeeld.

“Ik heb bewust voor veel wedstrijden gekozen” vertelt Janssens in Het Nieuwsblad. “De concurrentie is in alle linies moordend en ik wil iedereen een gelijke kans bieden. Bovendien wil ik diverse koppeltjes uitproberen om klaar te zijn voor de competitiestart.”

De ex-coach van Lierse gelooft alvast rotsvast in het potentieel van zijn  kern. “Ik zag al enkele jongeren die kunnen meedraaien op het hoogste niveau, maar voor het jaar van de bevestiging staan. Daarnaast brengen nieuwkomers als Lieven Van Steenbrugge, Kevin Janssens en Wesley Van Belle een pak ervaring mee.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties