El Ghanassy: "Bod Heerenveen te laag voor Gent"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 11 reacties
El Ghanassy: "Bod Heerenveen te laag voor Gent"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Yassine El Ghanassy bereidt zich momenteel met KAA Gent voor op het nieuwe seizoen. Toch weet de flankaanvaller nog niet waar zijn toekomst precies ligt. "Ik blijf misschien bij Gent, maar Heerenveen wil me terug naar Friesland halen."

El Ghanassy jaagde vorig seizoen een Engelse droom na. De 22-jarige Belg met Marokkaanse roots probeerde het op huurbasis waar te maken aan de zijde van Romelu Lukaku bij West Bromwich Albion. Het verging de flankaanvaller echter heel wat minder goed dan de aanvaller van Chelsea. El Ghanassy werd dan ook simpelweg doorgestuurd door WBA.

Vervolgens ging het richting Nederlandse Eredivisie. Bij sc Heerenveen vond de tweevoudig Rode Duivel zijn flitsenarsenaal terug. Ondertussen is hij opnieuw een volwaardig Buffalo. Of toch niet?

“Er is zo’n vijftig procent kans dat ik gewoon voor Gent zal voetballen”, vertelt El Ghanassy in Het Laatste Nieuws. “Ik ben er zeker van dat ik het team iets kan bijbrengen. Maar daarnaast zijn er enkele buitenlandse clubs die interesse tonen.”

Eén van die teams is Heerenveen. De Friezen wil de dribbelkont graag definitief aantrekken, maar stuiten op een rekeningnummer in Oost-Vlaanderen. “Ik heb nog wekelijks contact met Marco van Basten en hij bevestigde me dat de club me wil. Maar het bod van Heerenveen werd afgewimpeld door Michel Louwagie.”

“Ik ga mijn toekomstige clubs alvast met de grootste zorg uitkiezen”, besluit El Ghanassy. “Ik wil niet dezelfde fout maken. Al ben ik er zeker van dat ik het op een dag zal maken in de Premier League.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties