KV Mechelen smeert buren zware nederlaag aan

KV Mechelen heeft met sprekend gemak de maat genomen van derdeklasser Rupel Boom. Na de eerste helft stond het reeds 0-5 en die score liep in de tweede nog serieus op. De thuisverdediging gaf dan ook bijna een vrijgeleide aan de mannen van Harm van Veldhoven.

Na een inloopperiode van twintig minuten sloeg KV een eerste keer toe: Cordaro opende de score met een inlegger. En dan ging het snel voor de 'Kakkers'. Iddi knalde met een verre pegel de 0-2 op het bord. Diezelfde Iddi lag aan de basis van de 0-3: de Ghanees zette Enevoldsen voor doel en die bediende Biset die voor een leeg doel moeilijk nog naast kon schieten.

Nog voor de rust stonden de forfaitcijfers op het bord. Na een vrijgeleide van de Boomse verdediging liet Destorme maatje Enevoldsen scoren en Cordaro krulde net voor het rustsignaal de 0-5 tegen de netten.

Zelfde verhaal in de tweede helft. KV Mechelen domineerde makkelijk en had na twee minuten al de 0-6 te pakken nadat Diabang Junker vrijstaand voor doel vond. Het moet ook gezegd: de thuisverdediging gaf zaterdagnamiddag amper thuis. De jongens van Harm van Veldhoven tankten vertrouwen en deelden ook de weelde.

Zo mocht Rits nog eens aanleggen en die zag zijn schot via de lat en de rug van de keeper in doel verdwijnen. Junker miste nog twee grote kansen, maar pikte in de slotfase toch nog zijn tweede doelpunt mee. En ook Diabang dikte zijn totaal aan tot twee net voor affluiten. Een heel makkelijke zege voor de Kakkers, maar wel eentje waar weinig conclusies aan mogen vastgeknoopt worden door het verdedigende gestuntel van Rupel Boom.

Doelpunten: 19' Cordaro, 22' Iddi, 39' Biset, 43' Enevoldsen, 45' Cordaro, 47' Junker, 67' Rits, 87 Junker, 91' Diabang

KV eerste helft: Pacovski, Vandam, Biset, Michaelski, Karamet, Van Damme, Iddi, Van Tricht, Cordaro, Enevoldsen

KV tweede helft: Biebauw, Van Loo, Michaelski, Bateau, Ghomsi, De Witte, Van Tricht, Claes, Rits, Diabang, Junker