Van den Brom: "Jammer voor Theo"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Van den Brom: "Jammer voor Theo"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Volgens de planning zou RSC Anderlecht vandaag de Nederlandse oefenstage afsluiten met een wedstrijd tegen FC Dordrecht. Die partij werd echter afgelast. "Jammer genoeg was net die partij ter nagedachtenis van Theo Bos", aldus John Van den Brom.

Cédric De Volder in Garderen

Eerder kon u op Voetbalkrant.com al lezen dat de oefenpot tussen FC Dordrecht en RSC Anderlecht om veiligheidsmaatregelen werd afgelast. Na overleg tussen de Nederlandse tweedeklasser en de politiediensten werd geoordeeld dat de wedstrijd niet in de optimale veiligheidscondities kon worden afgewerkt.

Door het voorval speelde Anderlecht slechts twee wedstrijden tijdens het oefenkamp. Het verslag van de wedstrijd tegen WK Emmen kan je HIER nog eens nalezen. Onze man was ook aanwezig in Alcides. Dat verslag kan HIER worden bekeken.

Jammere zaak

“Ik ben tevreden over de oefenstage”, liet John Van den Brom alvast optekenen. “Of die afgelaste partij daar iets aan verandert? Nee, helemaal niet. We plannen een extra oefensessie op zaterdag en keren dan voldaan terug naar Brussel.”

De partij werd eigenlijk ter nagedachtenis van wijlen Theo Bos (de voormalige trainer van onder anderen Vitesse, FC Den Bosch en FC Dordrecht overleed in 2012 aan de gevolgen van kanker, nvdr.) georganiseerd. “Vooral dat is het spijtige aan de hele zaak”, besluit de paars-witte oefenmeester. “Theo was een goede vriend van me en het was leuk om zo’n wedstrijd te organiseren.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties