De Camargo keert terug naar oude liefde

Timothy Collard
Timothy Collard
| 47 reacties
De Camargo keert terug naar oude liefde
Foto: © SC

Igor De Camargo trekt naar Standard. De transfer was al even in de maak, maar nu lijkt de deal ook beklonken. De targetman tekent een contract voor drie seizoenen in Luik.

De Camargo speelde tussen 2006 en 2010 al voor Standard en pakte toen twee titels op rij met de Rouches. Daarna trok hij naar de Bundesliga, waar hij voor Borussia Mönchengladbach en TSG Hoffenheim speelde.

Aanvankelijk was hij titularis bij Gladbach, maar afgelopen seizoen zat hij vaak op de bank. De Camargo werd uitgeleend aan Hoffenheim, waarmee hij op het nippertje de degradatie ontliep. Ook bij de club van Koen Casteels slaagde hij er niet in om onbetwist titularis te worden.

WK in Brazilië

De Belg met Braziliaanse roots heeft echter één doel voor ogen: Spelen op het WK van volgend jaar in zijn geboorteland. Bij Standard lijkt hij op meer speelgelegenheid te kunnen rekenen. “Ik wil bij Standard vooral spelen en een terugkeer naar Luik is mooi”, vertelde De Camargo aan Sporza.

“Iedereen weet waar ik van droom: met de Rode Duivels naar het WK in Brazilië gaan. Ik hoop dat ik in Luik mijn doel kan waarmaken”, aldus de dertigjarige spits. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties