Matthys: "Willen nog beter doen dan vorig seizoen"

Jens Hoofteer
| 0 reacties
Matthys: "Willen nog beter doen dan vorig seizoen"
Foto: © SC

Bergen speelde afgelopen seizoen goed voetbal en de Henegouwers misten slechts op een haar Play-Off I. Tim Matthys hoopt dat de Draken dit seizoen meer geluk hebben.

"Vorig seizoen was het beste uit de geschiedenis van de club", zegt middenvelder Tim Matthys aan Sporza. "We zijn als zevende geëindigd en misten maar nipt Play-off I. Bij de eerste zes eindigen is dan ook weer de ambitie voor komend seizoen."

Sceptici twijfelden aan de capaciteiten van Enzo Scifo als trainer. De Italobelg heeft vorig seizoen echter laten zien dat hij over voldoende kwaliteiten beschikt. Volgens Matthys kan Scifo snel zijn beoogde stap vooruit zetten. "Zijn ambitie is na Bergen naar een grotere, Vlaamse club over te stappen. Hij bewijst bij ons dat hij heel goed werk kan leveren, dus ik denk dat die stap zeker mogelijk is."

Op een klein incident in een oefenmatch tegen de U23 van Qatar na verliep de voorbereiding van Bergen op het nieuwe seizoen naar wens.

"Het is wel jammer dat we nog op twee à drie spelers wachten. Maar ik denk dat we helemaal klaar zullen zijn wanneer de kern volledig is", besluit Matthys.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties