Mpoku: "Ik blijf normaal gezien bij Standard"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 31 reacties
Mpoku: "Ik blijf normaal gezien bij Standard"
Foto: © SC

Paul-José Mpoku ontplofte voor Standard tijdens play-off I van het voorbije seizoen. De wisselvallige flankspeler haalde plots een constant niveau. Het leverde hem de interesse van Anderlecht op. Mpoku wil echter bij Standard blijven.

"Normaal gezien blijf ik dit seizoen bij Standard. Ik bouw wat reserve in want in het voetbal kan je nooit 100% zeker zijn wat er gaat gebeuren. Er is interesse en als ik nu zeg dat ik zeker blijf en ik vertrek in de winter, dan zal dat niet goed vallen bij velen. Mijn prioriteit blijft wel Standard, ik wil mijn seizoen van vorig jaar bevestigen", aldus Mpoku aan La Dernière Heure.

In het vorige seizoen begon Mpoku erg wisselvallig, hij wisselde geniale acties af met heel onverzorgde stilstaande fases. "Het verschil tussen de Mpoku van het begin van het seizoen en die van play-off I is duidelijk. Ik durf nu meer en neem meer mijn verantwoordelijkheid", aldus de flankspeler die een verbeterd contract wil. "We zullen zien, aan het eind van de week ontmoet de directie mijn zaakwaarnemer. Ik heb nog steeds twee jaar contract."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties