Transfergeruchten van de dag: Fabregas nog eens terug naar Arsenal?

Transfergeruchten van de dag: Fabregas nog eens terug naar Arsenal?
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Tijdens deze tijd van het jaar zijn transfergeruchten schering en inslag. Daarom dat wij dagelijks alle geruchten op een rijtje zetten. Ook vandaag worden weer grote namen gelinkt aan andere teams.

De mercato draait op volle toeren. Heel wat speler lonken nog steeds naar een nieuwe club. Hieronder kan u een overzichtje terugvinden.

Bart Buysse heeft een nieuwe ploeg gevonden. De linksachter zat bij Club Brugge op een dood spoor en was op zoek naar een nieuwe werkgever. Buysse mag wel in Jan Breydel blijven voetballen, hij gaat namelijk aan de slag bij Cercle Brugge. Lees er HIER meer over.

KSK Heist heeft twee Engelse talenten aangetrokken. Alex Fisher en Fergus Bell, beiden vorig seizoen actief bij RC Mechelen, komen de rangen versterken bij de tweedeklasser. Meer informatie vind je HIER.

Luciano da Silva zou binnenkort wel eens terug op de Belgische velden te vinden kunnen zijn. De ex-doelman van Beerschot staat in de belangstelling van Lierse, dat hem wil overnemen van het Nederlandse Groningen.

Ondertussen lijkt het er sterk op dat Toby Alderweireld alsnog een transfer kan versieren. Norwich City heeft immers een akkoord met Ajax over een overgang. Het volledige verhaal staat HIER te lezen.

De situatie rond Junior Malanda is nog steeds niet uitgeklaard. Wat staat er te gebeuren? Lees HIER alle nuttige informatie.

Omar El Kaddouri weet dan weer wel waar hij volgend seizoen zal spelen. Wil je weten waar? KLIKKEN.

Anil Koç en Julien De Sart mogen uitkijken naar een nieuwe club. Beiden staan heel laag in de pikorde bij nieuwbakken coach Guy Luzon bij Standard. Koç speelde in play-off I onder Rednic nochtans een aantal leuke partijen, maar Luzon is niet helemaal overtuigd.

Standard wil ondertussen wel werk maken van een verbeterd contract voor Kanu, maar hij staat ook in de belangstelling van Sporting Lissabon. Het is nog maar de vraag of de verdediger wil blijven op Sclessin, dan wel dat hij liever terug onder zijn oude coach Leonarde Jardim wil gaan werken.

De blessure van Wayne Rooney is voor de Engelse media voldoende om de transfergeruchten rond zijn persoon aan te zwengelen. Zijn 'blessure' is niet toevallig, kinkt het daar. Mourinho flirt alvast met de Engelse international. Meer daarover in DIT BERICHT.

Ondertussen doet Galatasaray er alles aan om Burak Yilmaz niet naar de Premier League te zien verkassen. De aanvaller wordt in de wandelgangen van Anfield Road alvast genoemd als alternatief voor Luis Suarez. Meer weten? Klik dan HIER.

Ook David Luiz heeft een ticktje voor de transfermolen op zoek. De Braziliaanse verdediger wordt gevolgd door FC Barcelona. Chelsea lachte alvast eens goed met het bod van 35 miljoen euro dat Barça verstuurde. HIER kom je meer weten.

Cristiano Ronaldo verkast richting het mondaine Monaco? Aan de Côte d'Azur is niets onmogelijk. Klik HIER.

Volgens de Duitse en Spaanse pers is het alvast een certitude: Thiago Alcantara gaat voor Bayern München voetballen. De middenvelder, die in Camp Nou te weinig speelminuten verzamelt, staat op die manier voor een hereniging met Pep Guardiola. Wil je er het fijne van weten? KLIKKEN is de boodschap.

Viktor Prodell zou volgens de Zweedse media wel eens heel erg dicht bij een overstap naar KV Mechelen staan. Prodell is een 25-jarige spits van Atvidaberg, tevens de club van Tom Pettersson - ondertussen op huurbasis bij OHL.

Andreas Cornelius heeft Ariël Jacobs bij Kopenhagen verlaten voor een avontuur bij Cardiff. De speler is al voorgesteld en zou niet minder dan acht miljoen pond hebben opgeleverd. Een record voor Cardiff.

Chelsea heeft alweer een van zijn troepen uitgeleend. Dit keer gaat het om Oriol Romeu, die wordt uitgeleend aan Valencia. Over Thorgan Hazard is er nog geen nieuws, al zou Anderlecht daar ook weer in de running zijn, samen met Middlesbrough, Racing Genk en Zulte Waregem. Meer inforamtie over Romeu VIA DEZE LINK.

De koopwoede van Liverpool is nog niet voorbij. Na Touré, Mignolet, Aspas en Luis Alberto kijkt Brendan Rodgers nog steeds uit naar extra versterkingen. 

Stijn Schaars naar PSV? Het ziet er naar uit. De speler zou bezig zijn met medische testen. 

Haalt Wenger Cesc Fabregas terug naar Arsenal? Het zou zo maar eens kunnen, al moet er dan veel boter bij de vis. Hoeveel precies? Lees het HIER.

Juninho Pernambucano keert nog eens terug naar zijn vaderland. De Braziliaan met de heerlijke traptechniek gaat voor zijn oude liefde Vasco da Gama voetballen en hoeft zelfs geen salaris. Lees HIER verder.

Liverpool stalt de jonge Spanjaard Suso een jaartje bij Almeria. De middenvelder mag zich in de Primera Division bewijzen bij de promovendus. Lees er HIER meer over.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties