Mboyo speelt morgen niet

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 25 reacties
Mboyo speelt morgen niet
Foto: © SC

Ilombe Mboyo komt morgen niet in actie in de galawedstrijd tegen VFB Stuttgart. De spits wil weg en AA Gent wil de galamatch spelen met spelers die bij de ploeg blijven. Mboyo zelf wou de wedstrijd wel spelen.

Sander De Graeve in Gent

Manager Michel Louwagie is duidelijk: "We hebben Ilombe Mboyo een heel erg mooi voorstel gedaan, maar de speler weigerde. Hij zei dat nog een jaar Gent niet in zijn carrièreplanning past. We hebben beslist dat Mboyo morgen niet speelt. Mboyo wou zelf wél spelen, het is een beslissing van de club, laat dat duidelijk zijn."

De reden is duidelijk. "Binnen enkele weken begint de competitie en we willen ons voorbereiden met spelers die er dan nog zullen zijn. Zeker in de thuiswedstrijd zal hij niet spelen."

Elke dag verschijnt er wel een stuk waarin de mogelijke transfer van Mboyo naar Anderlecht besproken wordt. Louwagie leest ook de transferbedragen die in de pers verschijnen. "Mboyo is een goede speler, dat is duidelijk. De voorzitter en ik hebben genoeg ervaring om te weten wat Mboyo waard is en wat voor hem willen vragen. Die tips van de pers zijn handig, maar niet nodig."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties