Reactie Genk-spelers panikeren niet na nieuwe nederlaag

Robby Morren
Robby Morren
| 31 reacties
Genk-spelers panikeren niet na nieuwe nederlaag
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Racing Genk pakte zondagnamiddag naast de eerste prijs van het seizoen. De Supercup is voor Anderlecht (1-0) en bij Genk baalde men. "We hadden heel graag gewonnen", klonk het bij de spelers die er niet aan twijfelen dat de foutjes er tegen zaterdag uit zullen zijn.

Robby Morren in Brussel

Wat Genk afgelopen woensdag tegen Malaga bracht, was niet overtuigend en ook tegen een onthoofd Anderlecht kon de bekerwinnaar niet echt overtuigen. 

"Iedereen wilde deze Supercup heel erg graag winnen", sakkerde de aanvoerder na de partij. "Fysiek zijn we er klaar voor maar er zijn natuurlijk nog elementen die beter moeten. Langs de andere kant zou het wel heel straf zijn als alles nu al in orde zou zijn. Ik maak me weinig zorgen."

"Als er veel mensen voor de bal lopen, mogen we de bal niet zo makkelijk verliezen. Er is veel dat nog beter kan maar ik maak me geen zorgen. Ik heb er alle vertrouwen in dat het wel goed komt."

Tshimanga: "Tegen zaterdag komt het wel in orde"

Derrick Tshimanga speelde een hele sterke wedstrijd, hij redde achterin enkele keren de meubelen voor zijn team. "Het liep wel goed, het voelde ook goed aan met Limbombe maar wat ben je ermee als je verliest", vroeg de linksachter zich luidop af. 

"Het is gewoon jammer dat die tegengoal viel en langs de andere kant hadden we zelf wat pech bij de afwerking."

"We hebben nog een week om alles neer te zetten zoals het moet. De coach zei dat we compacter moeten spelen en daar gaan we de komende week aan werken. Tegen zaterdag zal het wel in orde komen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties