Standard in spektakelmatch langs Virton

Timothy Collard
| 38 reacties

Standard heeft zijn fans zondagavond verwend. De Rouches wonnen op bezoek bij tweedeklasser Virton met 3-5. Kapitein De Camargo scoorde één van de vijf Luikse doelpunten.

Na amper tien minuten spelen was het al prijs: Igor De Camargo opende de score op aangeven van Bulot. De vreugde bij Standard was echter van korte duur, want Cornet maakte tien minuten later alweer gelijk. Bulot zorgde rond het halfuur voor 1-2, meteen ook de ruststand.

Na de rust was daar opnieuw de onvermijdelijke Cornet die de stand weer in evenwicht trok. Nagai bracht Standard opnieuw op voorsprong en Biton dikte aan tot 2-4. Virton kwam nog wat dichter dankzij Croizet, maar opnieuw Nagai nam alle twijfels weg en legde de 3-5-eindcijfers vast.

Standard speelde met: Moris (70’ Hubert), Iandoli, Fiore, De Sart (74’ Van den Ackerveken), Ngawa, Bulot (60’ Ono), Marquet (46’ Ozturk), Cissé (60’ Mbombo), Koc (46’ Nagai), De Camargo (60’ Zhukov), Reza (46’ Biton)