"Cristiano Ronaldo blijft in Madrid"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 1 reacties
"Cristiano Ronaldo blijft in Madrid"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Real Madrid wil FC Barcelona dit seizoen onttronen in de Primera Division. En in dat plan is Cristiano Ronaldo een cruciale factor. Maar blijft de Portugees wel in de Spaanse hoofdstad? José Mourinho denkt alvast van wel.

Elke Europese topclub droomt van een speler als Cristiano Ronaldo in haar rangen. Het is dan ook geen wonder dat teams als Chelsea, Manchester United en Paris Saint-Germain naar de diensten van de Portugees hengelen. José Mourinho is er echter van overtuigd dat CR7 gewoon in Madrid blijft.

The Special One, die de voorbij jaren Ronaldo onder zijn hoede had bij De Koninklijke, beweert bovendien geen contact te hebben gehad met de flankaanvaller. “Ik baseer me op m’n gevoel”, vertelt de Portugees in Marca. “Real is rijk genoeg om elk bod op de speler van tafel te vegen. Zo simpel is het.”

Nochtans speculeert de Engelse media al een tijdje op een terugkeer van de superster naar Manchester United. “Ik weet dat Ronaldo van de Premier League en van United houdt”, besluit Mourinho. “Maar hij blijft gewoon in Madrid.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties