Anderlecht speelt geen blufpoker

Anderlecht speelt geen blufpoker
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Wie dacht dat Anderlecht bekend maakte dat het de piste Mboyo verlaat om de prijs nog wat te drukken, gaat bedrogen uitkomen. Dat beweert immers John van den Brom, die nu zijn oog op andere aanvallers laat vallen.

Mboyo is niet langer in beeld bij Anderlecht. Na het vele getouwtrek tussen Gent en paars-wit heeft Herman Van Holsbeeck de onderhandelingen stopgezet. Sommigen dachten dat Anderlecht een potje blufpoker van de bovenste plank bovenhaalde, maar binnen de club is men duidelijk: Mboyo komt niet naar Anderlecht en de onderhandelingen zullen ook niet meer opgestart worden.

Anderlecht heeft ondertussen al een andere piste betreden. De Brusselaars zijn op zoek naar een targetspits, want na het vertrek van De Sutter loopt er zo geen enkele meer rond. Cyriac groeit naar zijn beste vorm toe, maar moet het meer van zijn snelheid hebben. Het profiel? Een grote, sterke en doelgerichte aanvaller. En dat zou wel eens Aleksandar Mitrovic kunnen worden. De 19-jarige aanvaller van Partizan Belgrado wil alvast graag komen (lees HIER).

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties