Toppers showen nieuwe shirts in Azië

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Toppers showen nieuwe shirts in Azië
Foto: © SC

Chelsea en Manchester United bereiden momenteel het nieuwe seizoen voor in Azië. Het continent vormt meteen het ideale decor om de nieuwe shirts voor te stellen.

Bij een nieuw seizoen horen nieuwe shirts. Elk jaar opnieuw kijken fans uit naar de voorstellingen van de gegeerde truitjes. En dat is bij Manchester United en Chelsea niet anders. En waarom die shirts niet eens voorstellen in Azië? Het zal de verkoop aldaar alvast geen windeieren leggen.

Manchester United speelt haar thuiswedstrijden in het vertrouwde rood. Het alternatief wordt een donker shirt met blauw-zwarte tinten. Vooral het Schots motief is geslaagd. Een knipoogje naar Sir Alex Ferguson? Of een welkomstgeschenk voor David Moyes?

Chelsea koos op haar beurt dan voor de traditionele blauwe uitrusting voor de thuiswedstrijden. Buitenshuis gaan The Blues in een wit alternatief voetballen. Maar dat is niet genoeg voor Romelu Lukaku, Eden Hazard en Kevin De Bruyne. Het alternatieve shirt, meestal gebruikt voor bijvoorbeeld bekercompetities, is een donker shirt geworden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties