Reactie Hazard: "Goed moment om te scoren"

Hazard: "Goed moment om te scoren"
Foto: © SC

Zulte Waregem won op het Lisp met 1-2. Thorgan Hazard besliste de wedstrijd met een vrije trap iets voor rust. De middenvelder was vooral blij met het resultaat.

Aernout Van Lindt in Lier

"Het was een goed debuut van deze competitie. Zeker het resultaat is super, al kan de manier waarop misschien nog wel wat beter. Maar dat is normaal in deze fase van de competitie."

In de tweede helft zakte Zulte Waregem wat in en liet het Lierse meer komen: "Klopt, de tweede helft waren we wat minder en zo hebben we onszelf wat in de problemen gebracht. Het werd zo fifty-fifty tegen het einde van de match."

Hazard had een belangrijk aandeel in de overwinning, omdat hij met een vrije trap de wedstrijd besliste: "Het was een ideaal moment om te scoren zo vlak voor de rust. De coach vroeg me om beslissend te zijn. Daarna hebben we ons naar het einde van de wedstrijd weten te werken."

De goalgetter werd uit voorzorg wel naar de kant gehaald op 20 minuten voor het einde: "Het was de eerste keer dat ik in de basis kon starten. Het is normaal dat ik van het veld werd gehaald, ik was een beetje moe. Het werd wat lastig. De drie punten meenemen was het belangrijkste op dat moment", besloot Hazard.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties