Ancelotti geeft ex-club meteen het nakijken

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 1 reacties
Ancelotti geeft ex-club meteen het nakijken
Foto: © SC

Real Madrid heeft een eerste serieuze test voor het nieuwe voetbalseizoen overwonnen. In Zweden namen de Spanjaarden de maat van Paris Saint-Germain. Het werd 1-0.

Het zou een topaffiche kunnen geweest zijn in de Champions League, maar het was gewoon een doordeweekse oefenpot. Real Madrid en Paris Saint-Germain vertoeven momenteel beiden in Zweden voor een oefenkamp. Waarom dan geen wedstrijdje afhaspelen?

Cristiano Ronaldo haalde het met het kleinste verschil van Zlatan Ibrahimovic. Oftewel: Carlo Ancelotti mepte zijn ex-club meteen knock-out. Al zullen de gevolgen voor de Fransen wel niet te groot zijn. Voor de volledigheid: het enige doelpunt van de partij kwam op naam van Karim Benzema.

De teams vielen vooral op door fysieke moeilijkheden. De wit – en blauwhemden zijn namelijk amper twee weken uit vakantie. Vooral PSG leek na een eerste helft door de beste krachten heen te zitten, terwijl Cristiano Ronaldo meerdere doelkansen simpelweg de nek omwrong. Maar geen nood, beide teams hebben tijd genoeg om zich klaar te stomen voor de nieuwe jaargang.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties