Klopp droomt van terugkeer ex-poulain

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 3 reacties
Klopp droomt van terugkeer ex-poulain
Foto: © SC

Jurgen Klopp wil Shinji Kagawa terughalen naar Borussia Dortmund. De Japanner trok een jaar geleden naar Manchester United, maar kon zich niet helemaal manifesteren op Old Trafford.

Borussia Dortmund aast op een terugkeer van Shinji Kagawa. De 46-voudig Japans international lijkt vooralsnog niet happig op een nieuwe verhuis, maar Jurgen Klopp geeft de strijd nog niet op.

Kagawa versierde ongeveer een jaar geleden zijn droomtransfer richting Premier League. De aanvallende middenvelder tekende een contract tot 2016 bij Manchester United, maar groeide de afgelopen maanden nooit uit tot een titularis op Old Trafford. En net daar wil Klopp van profiteren.

De excentrieke coach kreeg echter een negatieve respons van zijn voormalige poulain, maar blijft strijdvaardig. “Het was relatief snel duidelijk dat Shinji het nog een seizoen bij United wil proberen”, staat te lezen in Voetbal International. “Ik had eigenlijk geen ander antwoord verwacht, maar ik moet het toch eens vragen. De transferperiode is bovendien nog lang.” (lacht)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties