Anderlecht niet voorbij Oudenaarde

Timothy Collard
| 34 reacties

Anderlecht speelde woensdagavond een oefenwedstrijd in en tegen Oudenaarde. Een jong paars-wit kwam niet verder dan een gelijkspel op bezoek bij de derdeklasser.

Aan de rust stond het nog steeds 0-0. Het was wachten tot de invalbeurt van Jaadi op het uur voor een eerste doelpunt. De youngster had maar enkele minuten nodig om de score te openen.

De Brusselaars konden echter niet lang genieten van de voorsprong, want even later bracht Vandenbossche Oudenaarde langszij. 1-1 was de eindstand en Cheikhou Kouyaté maakte de negentig minuten vol bij Anderlecht.

Anderlecht: Kaminski, Heylen (46’ Bonaldo), Kouyate, Dendoncker (70’ Haagen), Bourard (70’ D’Alberto), Molins (70’ Wellington), Lukaku, Alvarez, Vanden Borre (46’Acheampong), Najar, Armenteros (59’ Jaadi)