Bruno: "Nu Jovanovic weg is moet ik iets extra brengen"

Bruno: "Nu Jovanovic weg is moet ik iets extra brengen"
Foto: © SC

Massimo Bruno is voorlopig topschutter in de eerste klasse. De rechteraanvaller dikte zijn totaal vrijdag aan tot drie stuks en daar was er één hele mooie bij.

Bruno is alvast goed aan het seizoen begonnen. "Drie goals in twee matchen, dat zijn inderdaad geen slechte statistieken", lachte hij. "We hebben op de beste manier revanche genomen. Na die tweede goal ging het veel vlotter voor ons. Zo is het ook plezant spelen."

De 19-jarige uitblinker weet ook dat er meer van hem verwacht wordt. "Nu Jovanovic weg is, moet ik iets extra brengen en voorlopig lukt dat heel goed. Maar ik voel geen extra druk. Ik denk daar ook niet te veel bij na. Ik scoorde een prachtig doelpunt, maar op dat moment dacht ik daar niet aan. Nu moet ik wel zeggen dat het de mooiste was die ik al voor Anderlecht maakte: qua voorbereiding en qua afwerking. Maar ik heb er verleden jaar ook al mooie gemaakt."

De vraag is nu of Bruno graag eens met die stier op zijn rug wil rondlopen. "Je krijgt die stier pas na vijf speeldagen. Dat is dus nog even en we zullen wel zien hoever we dan staan en wie mijn concurrenten zijn."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties