"De fauw blijft onze kapitein"

"De fauw blijft onze kapitein"
Foto: © SC

Gisterenavond werd beslist dat Davy De fauw niet langer aanvoerder is van Zulte Waregem en dat de kapiteinsband doorgaat richting Thorgan Hazard. Voor de spelers zal er echter weinig veranderen: De fauw blijft hun echte leider.

Davy De fauw maakte vanmorgen op training de beslissing duidelijk aan zijn ploegmaats, zoals die gisterenavond ook al naar buiten was gebracht door de club. "Hij had het zichtbaar moeilijk toen hij ons het nieuws vertelde", aldus ploegmaat Jens Naessens in een reactie aan Voetbalkrant.com.

Binnen de spelersgroep was er even ongeloof en consternatie (zie HIER ook de tweet van Mbaye Leye), maar ondertussen heeft de groep zich alweer wat weten te hergroeperen: "We hebben als groep besloten dat Davy De fauw voor ons de kapitein blijft."

"Wie er de band draagt of wie er op het wedstrijdblad staat aangeduid als kapitein maakt voor ons niet uit, binnen de kleedkamers zal De fauw de rol op zich blijven nemen van de voorbije jaren. In theorie is er dus iets veranderd, in de praktijk zal er weinig tot niets veranderen", gaf Naessens mee.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties