Garrido: "Volgende week hebben we een extra match in de benen"

Garrido: "Volgende week hebben we een extra match in de benen"
Foto: © SC

Juan Carlos Garrido was ontgoocheld na de wedstrijd tegen Slask Wroclaw, maar trok zich op aan de sterke tweede helft van de Bruggelingen. Met een extra wedstrijd in de benen ziet hij het nog altijd hoopvol in.

"Tijdens de eerste helft haalden we niet ons beste niveau", vertelt hij op de site van Club. "De spelers leken vrij zenuwachtig en de tegenstander zette goed druk, waardoor wij niet in de match geraakten. Toch kregen we via Wang nog een prima kans. Tijdens de tweede helft liep het veel beter en legden we enkele goede combinaties op de mat. We hadden zeker kunnen scoren, want onder meer De Sutter, Bolingoli en Refaelov kregen enkele prima kansen. Een gelijkspel had er zeker ingezeten, maar spijtig genoeg konden we geen doelpuntje meepikken."

Ook Garrido ziet kwalificatie nog zitten. "De terugmatch wordt nu erg belangrijk. We spelen evenwel thuis en ik ben ervan overtuigd dat de fans een doorslaggevende factor kunnen zijn. Bovendien hebben we tegen dan een week extra in de benen, wat vooral voor spelers als De Sutter, Gudjohnsen en Simons belangrijk is, aangezien zij pas later aansloten tijdens de voorbereiding en daardoor minder ritme hebben."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties