Winnaar CL-prono: "Alles ingevuld op gevoel"

Winnaar CL-prono: "Alles ingevuld op gevoel"
Foto: © SC

Sven Doumen geloofde in de kracht van het Duitse voetbal vorig seizoen en dat heeft hem de hoofdprijs opgeleverd in de CL-prono van vorig seizoen. Zo mocht hij 1000 euro besteden bij onze partner Unibet.

"Ik had geen tactiek, ik heb alle wedstrijden op gevoel ingevuld. Zelfs als ik hoorde dat er bepaalde basisspelers geblesseerd waren, liet ik mijn pronostiek gewoon staan", gaf Doumen toe aan Voetbalkrant.com.

Toch heeft hij zijn eindwinst voor een deel te danken aan het succes van het Duitse voetbal in de Champions League vorig seizoen: "Ik heb van in het begin vastgehouden aan Bayern München als eindwinnaar en aan Dortmund als gevaarlijke outsider." Dat leverde hem uiteindelijk 1000 euro op van Unibet

"Geen fanatiekeling"

Als Limburger heeft hij een voorliefde voor Racing Genk, al is hij niet echt een fan. Dat is ook zo wat betreft het voetbalspelletje: "Ik ben fan, maar geen fanatiekeling."

Toch volgt Doumen het voetbal dagelijks op de voet en hij begrijpt dat een degelijke voetbalkennis meespeelt om een pronostiek te winnen. "Maar ook een portie geluk is belangrijk. Een match moet altijd gespeeld worden en het resultaat kan nooit volledig zeker worden voorspeld. Ik ben zelf voetballer geweest, dan weet je dat", besloot de winnaar van onze Champions League Prono.

En u? Wil u ook winnen? Kijk dan hier verder:

Wil u ook in de prijzen vallen van een van onze pronostieken of managerspellen? Dankzij Unibet zullen we weer een CL-prono kunnen op poten zetten, maar nu kan je al meespelen met onze prono's van de Jupiler League en tweede klasse en onze managerspelletjes van eerste en tweede klasse.

Klik gewoon op de betreffende link en speel snel mee met speeldag 1 van tweede klasse en met speeldag 2 bij de Jupiler League, want met de Jupiler League zijn er tickets te winnen. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties