Jacobs wil niet weten van crisis

Jens Hoofteer
| 4 reacties
Jacobs wil niet weten van crisis
Foto: © SC

FC Kopenhagen heeft een valse start gemaakt in Denemarken. Na drie speeldagen staat de club van Ariël Jacobs laatste in de stand met nul punten. Afgelopen weekend verloor de regerende kampioen met 1-3 van Randers.

Na een sterk seizoen met Kopenhagen loopt het dit jaar heel wat minder voor Jacobs. FCK verloor dit weekend voor de derde maal op rij en een crisis zit er aan te komen. Jacobs blijft er echter stoïcijns bij.

"Ik vind dat het veel beter ging in vergelijking met de eerste twee wedstrijden", vertelt Jacobs. "We hadden nog altijd veel balbezit en creëerden zelfs dubbel zo veel kansen als Randers. Het grote probleem is dat we niet efficiënt genoeg zijn. Randers was dat wel en scoorde drie keer."

"We kwamen op voorsprong en als we een tweede doelpunt hadden gemaakt, was het een andere wedstrijd. Dan krijgt de tegenstander een klap en stijgt ons zelfvertrouwen. Iedereen weet dat je bij een 1-0 nog steeds kwetsbaar bent voor elke tegenaanval."

Volgens Jacobs is er nog geen reden tot paniek. "Ik was blij dat de supporters zich achter ons schaarden", aldus Jacobs. "Dat toont aan dat het geloof in de ploeg er is."

"Nu is het belangrijk dat wij erin blijven geloven en onze lessen trekken uit deze prestaties. We moeten blijven vechten en mogen niet opgeven."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Superliga

Nieuwste reacties