Reactie OHL start met 0 op 6: "Rendement moet omhoog"

Robby Morren
Robby Morren
| 3 reacties
OHL start met 0 op 6: "Rendement moet omhoog"
Foto: © SC

OH Leuven zet de competitie in met een 0 op 6 na nederlagen tegen Kortrijk en Genk. Karel Geraerts weet dat het rendement omhoog moet.

Door Marc Van Den Noordgaete

OHL-aanvoerder Karel Geraerts zat ondanks de zware nederlaag niet in zak en as, maar ook hij was niet blind voor de gebrekkige concentratie bij zijn ploeg. "We hebben zeker niet slecht gevoetbald, maar er moet dringend meer rendement in de ploeg komen", klonk het.

"Eens Genk voorkomt, is het natuurlijk gemakkelijker voor hen want zij maken elke kans koelbloedig af. Laten we echter niet te lang stilstaan bij deze nederlaag en dus uitkijken naar de volgende wedstrijden. Op Oostende en Standard zal het niet makkelijk worden, maar we moeten blijven vooruitkijken in plaats van achter ons", besluit Geraerts.

 
Ngolok: "Blijven verder werken"
 

Evariste Ngolok was één van de bedrijvigste spelers van Oud-Heverlee Leuven en kopte ook de 1-4 eerredder binnen. Toen was het kalf uiteraard al verdronken voor de Leuvenaars.

"Met mijn doelpunt koop je dus niets, want we blijven puntenloos achter", baalde hij. "Toen we de wedstrijd in handen hadden, kregen we de 0-1 en na de 0-2 was het helemaal achter de feiten aanlopen."

Toch heeft OHL zowel op Kortrijk als tegen Genk laten zien dat het wel kan voetballen, zodat puntenwinst niet kan uitblijven. "We komen dus absoluut niet onder druk te staan. De groep hangt goed aaneen, als we blijven verder werken zoals we bezig zijn, volgen de resultaten automatisch", beklemtoont Ngolok. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties