Antwerp gaat streng optreden tegen 'rotte appels'

Antwerp gaat streng optreden tegen 'rotte appels'
Foto: © SC

Antwerp begon afgelopen weekend met een 2-0-overwinning aan het seizoen, maar staart zich niet blind op het sportieve succes. Tijdens de wedstrijd zorgden enkele fans voor akkefietjes en daar gaat de club streng tegen optreden.

“Onze club betreurt ten zeerste dat enkele heethoofden de fantastische naam van onze twaalfde man besmeuren, en zal dit niet dulden. Passende maatregelen zullen volgen, eventueel in de vorm van een burgerlijke uitsluiting. De club zal er in samenwerking met de veiligheidsdiensten alles aan doen om de rotte appels te verwijderen uit onze prachtige club”, aldus de Great Old in een statement op haar officiële website.

Wachttijden

Ook aan de wachttijden gaat iets gedaan worden. Supporters moesten na de wedstrijd tot een halfuur staan wachten voor een gesloten poort, alvorens naar buiten te kunnen. 

De tweedeklasser hoopt daar tegen de volgende thuiswedstrijd verandering in te brengen. “Vanavond wordt deze situatie besproken tijdens de wekelijkse vergadering. Nadien volgt er overleg tussen alle bevoegde veiligheidsdiensten, om deze probleemsituatie aan te kaarten.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (T)
SK Deinze SK Deinze 1-2 Lommel SK Lommel SK

Nieuwste reacties