Bennasar beslist burenduel, STVV niet voorbij Virton

Jens Hoofteer
| 17 reacties

Dessel Sport is het nieuwe seizoen goed begonnen. De groen-witten namen in de Kempense derby de maat van ASV Geel met 1-2.

Dessel versloeg vorige week Heist met het kleinste verschil en pakt dus ook nu de drie punten mee naar huis. Voor promovendus Geel is het nog wachten om de nul van de tabellen te krijgen.

De wedstrijd begon nochtans ideaal voor Geel.  Hannes Meeus bracht de thuisploeg immers al na drie minuten voor. Dessel kon halverwege de eerste helft de bordjes opnieuw gelijk stellen via Omar Bennasar. Bij de rust was de stand dan ook in evenwicht: 1-1. Na vijf minuten in de tweede helft bracht Bennasar met zijn tweede van de avond Dessel aan de leiding. De bezoekers gaven de voorsprong niet meer uit handen.