Louwagie: "Nu is het aan Fernandez"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 21 reacties
Louwagie: "Nu is het aan Fernandez"
Foto: © SC

Volg KAA Gent nu via WhatsApp!

Ook algemeen manager Michel Louwagie toonde zich gisteren erg tevreden en opgelucht dat de transfer van Dejaegere afgerond werd. Na deze transfer is het volgens Louwagie aan Fernandez om resultaten te halen.

Sander De Graeve in Gent

"Een club moet altijd proberen om zijn trainer te volgen, dat hebben wij nu gedaan", aldus Louwagie. "Nu zeggen we aan Victor: 'ga maar, ga ervoor en probeer het maximale eruit te halen'"

"Deze transfer was geen gemakkelijke. Al een paar weken drong onze coach aan op de komst van Brecht. Eens dat natuurlijk de media haalt, wordt dat niet makkelijk. We hebben al onze diplomatie moeten bovenhalen om deze transfer af te ronden. Ik dank hierbij ook Mogi Bayat, zonder hem was deze transfer niet tot stand gekomen."

Ook Gunther Schepens was voor het eerst te zien in zijn nieuwe rol als technisch coördinator. "We zijn heel tevreden dat Gunther die taak overgenomen heeft en hij zal zeker een goeie kracht zijn als ex-topspeler van AA Gent. Het was ook goed dat we iemand uit eigen huis konden aanstellen. Geleidelijk aan zullen zijn bevoegdheden ook toenemen, daarom hebben we hem ook gevraagd om te stoppen met zijn verschijningen op televisie", gaf Louwagie nog mee.

"Dejaegere heeft ons vroeger veel pijn gedaan"

"Ik heb veel met de trainer gesproken", aldus de nieuwe technisch coördinator van Gent. "Ik wist perfect welk profiel hij zocht. Als je dan de Belgische markt afspeurt, kom je eigenlijk alleen bij Brecht terecht. Hij is een slimme, sluwe speler die technisch erg begaafd is. Hij heeft ons de voorbije jaren meermaals pijn gedaan."

Schepens kwam ook nog even terug op zijn nieuwe rol. "Ik heb dat graag gedaan, dat werk op tv, maar nu is het tijd voor iets anders. Als je binnen je club meer verantwoordelijkheden kan krijgen, waarom zou je het niet doen?"

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties