Real heeft geen interesse in 'buitenkansje' Falcao

Real heeft geen interesse in 'buitenkansje' Falcao
Foto: © SC

Real Madrid heeft Radamel Falcao afgewezen voor de dienst. De aanvaller werd aangeboden aan de hoofdstedelingen nadat bleek dat de loonkosten van de Colombiaan te zwaar doorwegen op de loonlijst van AS Monaco.

De overgang van Radamel Falcao van Atlético Madrid naar AS Monaco was een veelbesproken onderwerp de voorbije weken. De Monegasken betaalden maar liefst 45 miljoen euro voor de aanvaller en troefden daarmee City, United en Chelsea af.

De 43-voudig international lijkt echter alweer op zoek te zijn naar een andere club. Monaco misrekende zich immers op de belastingen die moeten worden betaald op het royale salaris – Falcao verdient jaarlijks zo’n 14 miljoen euro – van de aanvaller.

Volgens Marca werd Falcao aangeboden aan Real Madrid. Florentino Perez veegde het buitenkansje echter van tafel. Volgens het Spaanse sportblad wil de voorzitter zich nu vooral concentreren op de komst van Gareth Bale. Voor de volledigheid: Falcao werd ondertussen ook al gelinkt aan Chelsea, maar welke aanvaller lijkt dezer dagen niet naar Londen te verkassen?

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties