Reactie Standard-spelers geven toe: "Match om snel te vergeten"

Robby Morren
Robby Morren
| 1 reacties
Standard-spelers geven toe: "Match om snel te vergeten"
Foto: © SC

Standard is de fiere leider met een perfecte 12 op 12. Toch beseft iedereen dat het spel tegen OH Leuven allesbehalve goed was. Dat gaven Ciman en gelegenheidsaanvoerder De Camargo ruiterlijk toe.

Robby Morren in Luik

"We hebben de drie punten te pakken en dat is wat telt. Zeker in onze thuiswedstrijden moeten we de drie punten hier houden." Toch sluit de aanvoerder de ogen niet voor het zwakke spel. "Het was heel moeilijk. We hebben ons spel niet kunnen opleggen en niet kunnen brengen wat we van Standard mogen verwachten."

"Als je dat soort wedstrijden kan winnen, is dat des te belangrijker. We moeten geen excuses beginnen zoeken, we bleven gewoon te ver achteruit voetballen. We moeten deze wedstrijd zo snel mogelijk vergeten", besluit De Camargo.

Ciman: "Ons spel was niet goed"

Laurent Ciman deelt de mening van zijn ploegmaat. "We weten dat onze prestatie niet goed was. We moeten altijd hard werken of je kan tegen iedereen in de problemen geraken, of dat nu Anderlecht is of OH Leuven. We moeten hier onze lessen uit trekken en zaken verbeteren naar de toekomst."

Wat wel heel positief is, is dat Standard nog geen enkele tegentreffer incasseerde. "We moeten op deze manier verder blijven verdedigen. Als je geen goal tegen krijgt, hoef je er zelf maar één te maken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties