Van den Brom: "Maakte me al boos voor de match"

Van den Brom: "Maakte me al boos voor de match"
Foto: © SC

John van den Brom was absoluut niet tevreden met wat hij het eerste uur van zijn ploeg te zien kreeg. En dat stak hij ook niet onder stoelen of banken: "Ik heb ze geprobeerd wakker te schudden voor de match."

Van den Brom stak immers al voor de wedstrijd een tirade af in de kleedkamer. "Ik was boos ja, voor de match en tijdens de rust. Ik wist het al toen ik de opwarming zag. Zo laks! Spelers hebben wel excuses, zoals het weer, maar daar zijn ze goed in: excuses zoeken. Ik heb geprobeerd om ze voor de match al wakker te maken, maar daar ben ik blijkbaar niet in geslaagd."

De Nederlander zag een heel armtierige eerste helft. "Eigenlijk was ik alleen tevreden over Proto, Gillet en Kouyate. De andere acht had ik allemaal kunnen vervangen", raasde hij door.

Van den Brom pakt nu wel negen op negen, maar de resultaten verbloemen het magere spel. "Het was vandaag heel geflatteerd. Maar dat mag ook wel eens. We speelden ver onder ons niveau, maar dat kan ook moeilijk anders als er zoveel spelers het laten afweten."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties