"We zien Bale simpelweg niet meer"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 8 reacties
"We zien Bale simpelweg niet meer"
Foto: © SC

Gareth Bale is zinnens om voor twee september de overgang te maken naar Real Madrid. Momenteel herstelt hij in Londen nog van een voetblessure. "We zien de speler zelfs niet meer", klagen zijn teammaats.

Het partijtje touwtje-trek tussen Tottenham Hotspur en Real Madrid om de diensten van Gareth Bale is nu al enkele weken – en zeg eigenlijk maar maanden - aan de gang. Toch lijken de Spanjaarden aan het langste eind te zullen trekken. Dat kunnen we alvast afleiden van de uitspraken van de teammaats van Bale bij the Spurs.

Bale speelt ondertussen al enkele weken niet meer voor Tottenham. De speler herstelt van een voetblessure, maar wil op die manier wellicht ook druk uitoefenen op het clubbestuur van de Engelsen. Bovendien is de Welshman ook voor zijn eigen teammaats stilaan een vreemde. “We zien hem enkel aankomen en opnieuw vertrekken”, aldus enkele spelers tegenover Marca. “Er zijn zelfs dagen dat hij simpelweg zijn kat stuurt.”

Bale revalideert nochtans op het oefencomplex van the Spurs. De flankaanvaller doet dat met een fysiotherapeut die hij vertrouwt. “De situatie met Gareth is inderdaad raar”, geeft ook André Villas-Boas toe. “Het probleem is dat hij geen woord meer zegt.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties