Interview Moet Ruytinx OHL verlaten? "Geen spelletje met mij spelen"

Robby Morren
Robby Morren
| 0 reacties
Moet Ruytinx OHL verlaten? "Geen spelletje met mij spelen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zal Bjorn Ruytinx OH Leuven nog voor het einde van de maand verlaten? De aanvaller vindt alvast niet prettig wat er momenteel allemaal gebeurt.

Door Robby Morren

Het is een vreemde situatie: Ruytinx verlengde zijn contract bij OHL in mei maar de club zou hem nu liever zien vertrekken. "Ik kreeg al een telefoon van FC Eindhoven dat ze de toestemming hebben om met mij te praten", bevestigt de aanvaller. 

De situatie maakt Ruytinx bijzonder ongelukkig. "Ik ben teleurgesteld in bepaalde mensen bij de club. Ik wil absoluut werken voor mijn plaats maar er komen nu signalen dat ik weg moet bij OHL. Ik ben zelf geen vragende partij om OHL te verlaten. Er zijn nu constant managers die mij opbellen, dat is een spelletje dat geregeld gespeeld wordt, maar dit spelletje hoeft met mij niet gespeeld te worden. Men moet het rechtuit zeggen."

Ruytinx werd ook al in verband gebracht met Oostende. Zijn vriend Vanderbiest is er coach en gaf afgelopen weekend nog aan dat hij er aanvallend iets bij wil. Wordt ongetwijfeld vervolgd.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties