"Mourinho is terug thuis"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties
"Mourinho is terug thuis"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Mourinho probeerde zijn terugkeer naar Chelsea met zijn gebruikelijke cool te doorstaan. Dat was buiten Stamford Bridge gerekend. De Portugees kreeg er zo'n overdonderende ontvangst dat hij er zichtbaar emotioneel van werd. The Special One is terug thuis.

Na omzwervingen bij Inter en Real kon Mourinho terug de vertrouwde lucht van Chelsea opsnuiven. Zijn debuutwedstrijd verliep vlekkeloos dankzij goeie prestaties van de Belgen. Na enkele jaren onrust en veel trainerswissels lijkt Chelsea opnieuw tot rust te komen. Eigenaar Abramovitsj werd gisteren zelfs betrapt op een glimlach, ook al een tijdje geleden.

Ook voor Frank Lampard was het een blij weerzien met Mourinho. De ervaren middenvelder moest vorig seizoen bijna opstappen, maar The Special One heeft een boontje voor hem. Terecht, zo bleek, met een machtige knal legde Lampard de wedstrijd in een definitieve plooi.

"Ik denk dat hij ervan genoot", aldus Lampard over de eerste wedstrijd van Mourinho aan Sky Sports. "Hij bleef erg professioneel en concentreerde zich op de match, maar hij zal de geweldige sfeer ook gemerkt hebben. Hij is terug thuis."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties